Consult

Voor een algemeen geneeskundig consult kunt u een afspraak maken bij de huisarts. Voor kleine medische handelingen, onderzoekjes en controles, herhaalrecepten en een reisconsult, kunt u terecht bij de assistentes.

In verband met de toenemende drukte in de praktijk zal de assistente u vaker vragen naar de aard van uw klacht om zo het spreekuur van de huisarts beter te plannen. Wanneer u het bezwaarlijk vindt om uw klacht aan de assistente mede te delen, kunt u dit kenbaar maken. In sommige gevallen kan de assistente u direct helpen en is het niet nodig een afspraak met uw huisarts te maken. Bij veel voorkomende, niet ernstige klachten kan de assistente u uitstekend advies geven. De assistente heeft, net als uw huisarts, een beroepsgeheim.

Telefonisch spreekuur

Voor uitslagen van onderzoeken kunt U de assistente bellen, bij voorkeur tussen 8.00 – 10.00 uur. De uitslagen zijn beoordeeld door de huisarts. Voor korte vragen, die telefonisch beantwoord kunnen worden of vragen die zij niet zelf telefonisch kan beantwoorden, zal de assistente een terugbelafspraak inplannen met de huisarts.

 

Huisbezoek huisarts

Van 08.00 tot 10.00 uur kunt u een huisbezoek aanvragen. In het begin van de middag worden de huisbezoeken gemaakt. Indien mogelijk is het beter om naar de praktijk te komen, omdat er in de praktijk betere onderzoek- en behandelmogelijkheden zijn.